På en vecka har Late Night Adventures fått över 1000 träffar utanför Facebook, kul! Filmen är upplagd här, på Tuva Tofdahls blogg och Team Sector Alarms hemsida. Filmen är även upplagd på Facebook men utan möjlighet att se antal träffar. Kul med alla som följer våra sidor!
RSS-feed
2010-07-04
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hej, har två frågor.
SvaraRadera1. Du skrev tidigare att fabrikanterna mest är ute efter helhetslösningar men om man kollar på världscupen kan man se flera åkare med konstiga blandningar. Ex. är Johan olsson som i vintras körde på madshus-salomon-oneway. Vad beror det på? Är det de materialet som han anser är bäst eller har madshus gett ett bättre avtal när det gäller skidor medans salomon har givit bäst avtal gällande pjäxor?
2.Man hör ofta att skidor behöver "åkas in" en säsong innan de går riktigt bra. Vad tror du om det?
Tack för en grym blogg!
Hej, kul att du gillar bloggen!
SvaraRadera1. I första hand vill Madshus och Fischer skriva helhetslösningar i sina kontrakt men när andra leverantörer kommer in i bilden är det inte alltid så lätt. Den ekonomiska biten har absolut betydelse men även service. Sen när det gäller pjäxor så passar inte alla märken på alla fötter.
2. Om stenslipningen är riktigt bra gjord med bra finish går skidorna bra direkt. Vilket självklart förutsätter att dom mättas och härdas innan tävlingsvallning. Vid OS slipade vi skidor under kvällen som det tävlades på dagen efter. Men om stenslipningen har sämre finish tar det tid innan skidorna går bra, men där arbetet; vallning, sickling och borstning är viktigare än det mekaniska nötandet mot snön. Men om det är en sämre skida (spann, produktion osv) spelar det ingen roll hur bra stenslipningen är.