RSS-feed

2010-02-13

Skräckstart, invigning och radioskugga

 
Whistler Olympic Park
Bara några timmar innan invigningen kraschade Nodar Kumaritashvili, Geoirgien under rodelträningen i Whistler Sliding Centre och avled tragiskt. Nodar kom fel i en kurva och med en hastighet av 144km/h slungades han ur banan och träffade ett betongfundament. Folk på plats som klockade åket säger att hastigheten i sista kurvan var upp mot 155km/h. En mycket tragisk start på OS innan det egentligen har börjat.
Senare under kvällen genomfördes öppningsceremonin planenligt i Vancouver. Jag tycker att den började helt okej men tändningen av OS-elden var bara pinsam. Hudrauliken slutade fungera när elden inne i arenan skulle tändas och av de fyra ben som skulle hålla elden på plats fungerade bara tre. Elden fortsatte sen genom down town Vancouver i en vanlig GMC bil... Hur tråkigt som helst och enligt uppgift den nästa dyraste OS-invigningen någonsin.
OS 2010 är nu officiellt invigt och enligt en tidigare uppgörelse kommer publicerat innehåll om vårat testande att tillfälligt plockas bort och inga nya uppdateringar om vårat arbete att publiceras innan OS är över. Det kanske kommer någon allmän uppdatering innan dess. Tyvär sätter IOK stopp för publicering av bilder från tävlingarna innan OS är över.

Tack till alla som har följt mina uppdateringar och fler kommer framöver!
 En av de första dagarna i OS-vallabyn, innan snön och regnet kom.
Over and out.

2 kommentarer:

  1. Nej! Är det över?

    Vad ska jag göra med mitt liv nu?

    SvaraRadera
  2. Nej nej, du kan vara lugn. Uppdateringar kommer fast liter senare.

    SvaraRadera