RSS-feed

2010-03-16

The Show Must Go On

C
Callaghan Country i början av mars.


Det har sällan varit så spännande att följa FIS live resultatuppdatering som från sprinttävlingarna i Drammen och Holmenkollen. Riktigt bra resultat för svenskarna och äntligen fick Andy Newell och Kikkan Randall kliva upp på pallen. Till skillnad från OS lyckades Newell stå på benen i kvalet och efter en överlägsen Emil Jönsson blev det en hård fight mot Northug i finalen som slutade med en tredjeplats. I Holmenkollen fick Kikkan äntligen köra en skatesprint och silvermedaljen från VM förra året följdes upp med ytterligare en andraplats, kul!
Lika fort som alla mäniskor kom till Whistler för OS, lika fort blev det tomt. Måndag förmiddag var hela village tyst som i graven och gatorna tomma på folk. Det tog tre dagar att packa ihop slipmaskinen, våran verkstad, huset och skicka iväg Zach till Boulder, Colorado. Vi gjorde även en tur till Seattle och lämnade tillbaka "svarta faran". Stort tack till Tonni som gång på gång hjälper oss!
S
Svarta faran redo för en sista tur till Seattle.
Seattle bjöd på försommar redan i början av mars, +19 grader och blommande syrener. Minst sagt en kontrast till vinter-OS.
D
Downtown Seattle
   Redan sommar?
Själv är jag kvar i Whistler. Den senaste tiden har bjudit på rejält snöfall och 70 cm nysnö. Whistler Mountain har över 3 m packade snö och Callaghan Country över 4 m, mäktigt! För mig var OS-femmilen säsongens sista tävling och vad som händer nästa säsong återstår att se. Förhoppningsvis är jag någonstans med skidor i händerna och under fötterna. Men under våren hittar ni mig i en långsväng på Whistler Blackcomb eller uppe i Callaghan Country. Tack alla som har följt bloggen och det kommer uppdateringar framöver men inte lika ofta som tidigare.
C
Callaghan Country i början av mars.
7th Heaven på Whistler Blackcomb - foto: Mattias Bolander

"Create your own dream"

2 kommentarer:

  1. Mycket bra och intressant blogg för oss skidälskare!

    Hälningar

    Johan

    SvaraRadera
  2. Kul att du gillar bloggen! Får se vad jag kan komma med för spännande framöver eller om det blir lite mer vardagliga uppdateringar.
    Mvh Erik

    SvaraRadera