RSS-feed

2010-11-17

Bruksvallsloppet

Britta Norgren, 5a 10km F.
Säsongen 2010/11 är igång och den rivstartade med Bruksvallsloppet. Imponerande startfält med många snabba åkare på plats. Från Sollefteås sida blev det en klart godkänd öppning av säsongen. Vid lördagens sprinttävlingar gick Britta och Robin till b-final med smak på mer. Tyvärr hade Fredric Uusitalo en tung helg med ett segt kval och Fredrik Byström blev sjuk precis innan helgen. Under söndagens distanslopp åkte Britta till sig en landslagsplats i Gällivare med en femteplats i distansloppet och Robin borde ha haft en plats i nationella gruppen efter sin 28e placering.
Servicearbetet flöt på bra med konkurrenskraftiga skidor under lördagen och riktigt bra skidor under söndagen. Helgens WC premiär ser jag från tv-soffan och laddar för cuptävlingarna i Skellefteå 4-5 december.
Robin - b-final i sprinten
Uusi
 Peter förbereder tävlingsskidor. Det blir många arbetstimmar och lite sömn under en tävlingshelg.