RSS-feed

2011-02-15

Bakom kulisserna i Liberec

Ungdoms-OS håller på för fullt i Tjeckiska Liberec och det har redan blivit tre medaljer för längdåkarna. Sofia Henriksson tog guld på 7.5 km klassiskt och idag blev det dubbelseger genom Stina Nilsson och Sofia igen på den klassiska sprinten. Tyvärr hinner jag inte uppdatera något speciellt men istället finns SOK-TV och vår info sida på Facebook. (sök Ungdoms OS - Team Sverige). Häng med på ett reportage bakom kulisserna vid dagens sprinttävling.

5 kommentarer:

 1. Kul att se livet i vallaboden! En fråga; vilket är det bästa sättet att förvara tävlingsskidor, typ i ens garage? Stående som i din vallabod, liggandes eller kanske hängandes? Tack och lycka till i vinter!

  SvaraRadera
 2. En fråga om köp av skidor, det ska finnas mjukvaruprogram där jag kan använda en vanlig streckkodsläsare för att läsa av vilken vikt skidan är avsedd för, detta vore helt suveränt när man ska köpa skidor för att få så lika skidor som möjligt är det något som du känner till?

  SvaraRadera
 3. Anna:
  Det har ingen större betydelse hur du förvarar skidorna. Svalt och mörkt är bra istället för fuktigt och i starkt solljus.

  Anders:
  Det räcker om du har en BAR-code scanner med USB anslutning som du kopplar till datorn och läser mot Excel eller Word. På fischerskidorna får du ut HR och FA, på de andra märkena bara ett nummer som inte säger dig något.

  SvaraRadera